Nőgyógyászati fertőzések

Tisztelt Doki! Egy olyan problémával szenvedek már hosszú ideje, ami jelentősen megkeseríti az életemet. Van egy párom több mint 2 éve, és mióta együtt vagyunk én fogamzásgátló tablettát szedek. a szexuális életünk nagyon bonyolult, mert minden szexuális aktus után nekem gombás fertőzésem van, de ez csak akkor ha nem élvez belém. Ha belém élvez, akkor pedig ugyan úgy gombás fertőzésem lesz, de ezt utána nemi herpesz vírus is követ, és ez esetben ez mindig együtt jár.. De neki soha nincs semmi baja, de a biztonság kedvéért már ő is kivizsgáltatta magát, neki semmit nem találtak, én pedig akár hányszor elmentem a helyi kórház nőgyógyászatára, mindig azt mondták, hogy ez egy lehetetlen kombináció.. Nem gondolom hogy annyira lehetetlen, mert sajnos évek óta ezzel szenvedek, bármikor megvizsgáltak, mindig csak Betadine hüvelykúpot kaptam és semmi mást.. Évek óta csak szenvedek a kellemetlen és fájdalmas tünetektől, és most már ott tartok hogy rettegek a szextől. Kérem segítsen, hogy milyen módon tudnám megelőzni ezt a szörnyűséget..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a fertőzés témában

Tisztelt Kérdező! Javaslom, hogy annak ellenére, hogy párjánál nem találtak fertőzést, azért részesüljön gomba ellenes kezelésben! A herpesz vírus kiújulása elképzelhető a gombásodással egy időben. Ez hasonló a szájherpeszhez, mely minden gyomorrontásnál előjön. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. május 07., 22:39; Megválaszolva: 2014. május 10., 12:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?