Mi lehet a baj? Egy napot késett és sűrű hányingerem van

Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám van, hogy 2013.november óta szedek fogamzásgátlót (Symicia) és most március 27én kellett volna megjönnie, de csak 28án jött meg, de akkor is inkább csak pecsételő vérzés volt... Általában kb 5-6napig tart és az első 3nap erős, most csak 1napig tartott (de mint írtam az se nevezhető menstruációnak), utána még 2 nap volt mondjuk kb egy csepp... 28án reggel még görcsölt a hasam. Az utóbbi időben, főleg most a héten elég sűrűn hányingerem volt. Mivel ma kell elkezdenem a következő levelet a gyógyszerből, így ma reggel (2án) csináltam egy terhességi tesztet, de negatív lett. Normális lehet ez vagy valami állhat a háttérben? Mivel elég fázós vagyok, arra is gondoltam, hogy felfáztam, de ennek más jele nincs. Amúgy nem voltam beteg, gyógyszert mindig bevettem, más gyógyszert nem szedek, semmi említésre méltó nem történt, ami bezavarhatott volna. Nőgyógyászati vizsgálaton novemberben voltam, akkor minden rendben volt! Vashiányos és vérszegény vagyok, de már gyerekkorom óta. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a megvonásos vérzés témában

A gyógyszer szedése alatt valamilyen felszívódási zavar következménye lehet a leírtak. A terhesség kizárása szükséges, egyébként a gyógyszer előírás szerinti szedése. A következő ciklusban ennek rendeződnie kell, ha nem így lenne szakorvosi vizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2014. május 02., 10:26; Megválaszolva: 2014. május 03., 21:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele