Mi állhat a hátterében?

Jó napot kívánok. Hétfőre van időpontom a nőgyógyászhoz, de ha már van lehetőség megkérdezném magától hogy: Szokásos 6 napig tartó menstruációm van, de ez a hónap más lett mint a többi április 24.-én jött meg de csak április 25.-ig tartott a vérzésem, magyarán szólva 2 nap volt, elég intenzív volt ebben a 2 napban. Következő nap 26.-án nem volt semmi egyáltalán. De 27-28-29 csak barnázásom volt, ami majdnem jelentéktelennek lehetne mondani. Mi okozhatta azt maga szerint hogy csak 2 napig volt? Barátommal szeretnénk már nagyon kisbabát, de semmilyen vitamint vagy gyógyszert nem szedek. Válaszát nagyon szépen köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

Kedves Kérező! A vérzés lezajlása nem feltétlenül egyforma, önnmagában a változás nem kórjelző, most szinte biztosan nem terhes. Ez ügyben törekedjenek a középidő körüli 1-2 naponkénti együttlétre, sohasem egy napon kétszer, igy jobb minőségű, koncentráltabb spermium társaság indul útnak, jobb energiakészséggel. Ha e módon 4-5 cikluson belül nem sikerül teherbe esni, akkor érdemes elsó lépésként ovuláció fokozó egyszerű, 5 napig szedendő tablettát használni idővel. Beszélje meg orvosával.

Kérdés: 2014. április 29., 16:16; Megválaszolva: 2014. május 01., 19:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet