gombás v. bakteriális fertözés

Tisztelt Doktor! A következök miatt kerestem fel. Pár napja erös sárgás, kissé darabos folyásom van, melyhez fájdalom és viszketés is társul. Elöször csak a fájás jelentkezett, illetve mintha kis fehér holyagot is láttam volna, de azt másnapra már egyáltalán nem észleltem, viszont a többi tünet azòta is fennáll, kb 3 napja. Ès plussz ma egy kicsit vérzett is, de arra gondoltam, hogy felpuhult a kenöcstöl talán és kicsìpte ez az egész, legalábbis olyan érzés. Most az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint egy gombás vagy bakteriális fertözésröl lehet szò, vagy mit gondol? Az interneten utánaolvasva ezekre gondolok, viszont orvoshoz igen sokára tudok eljutni. Most a multi- gyn terméket használom rá, ezt javasolták. Az utòbbi 2-3 hònapban nem voltam senkivel, (akivel utoljára voltam, neki nem volt magömlése a szex alatt), egészen mostanáig, de elvileg ö se volt régòta senkivel, és most nincs neki semmi baja, az együttlétünk óta se. Elnézést a sok irásért, de bizom mielöbbi válaszában.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a folyás témában

Kedves Kérdező! A fertőzés nem magömlés kérdése. A Multi Gyn karbantartó és megelőző szer, nem fertőzést gyógyító. A gomba vagy baktérium eldöntése vizsgálat nélkül sajnos csak találgatás, de egészen más gyógyszert kíván. Ha feltételezzük, hogy gomba, vegyen recept nélkül kapható Casesten kombit, helyezze fel a kúpot a hüvelyébe, kívül a krémmel maga is, partner is kenje be magát és első leendő együttlétük előtt nogyorónyi krémet nyomjon fel hüvelyébe. Ha nincs lényeges javulás, csaka vizsgálat segíthet. Ha van, ez után jöhet a Multi Gyn. A Partner tünetmntesen is kezelendő, mert vissza olthat és kezdődik a panasz előről.

Kérdés: 2014. április 28., 23:40; Megválaszolva: 2014. április 30., 19:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet