Hüvelygomba

Kedves Doktor NÅ‘/Úr! Kb egy hónapja kellemetlen égÅ‘ viszketÅ‘ érzést éreztem, idÅ‘közben megjött a menstruációm, ami alatt a tünetek csak erÅ‘södtek. Ezután elmentem orvoshoz, aki megállapította, hogy gombás fertÅ‘zésem van és Mykogal 300 g kúpot írt fel Pimafucort kenÅ‘ccsel, a kenÅ‘csöt a páromnak is 6 napon keresztül. Soha nem volt még ilyen fertÅ‘zésem elÅ‘tte. Gestomix 20 fogamzásgátlót szedek. A viszketÅ‘ érzés teljesen megszűnt, viszont kellemetlen szagú kicsit sárgás folyást tapasztalok. Lehetséges, hogy nem sikerült teljesen a kezelés és jelen van még a gomba? Az orvos csak 2 hét múlva tud fogadni, addig mit javasol, mit használjak? Canesten kúpra gondoltam. A szexuális együttlétet továbbra is hanyagoljuk, ne hogy visszafertÅ‘zzem? Köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a hüvelygomba témában

A leírt folyás bakteriális, erre antibiotikus kezelés szükséges. Az eddig használt készítmény gombás kezelésre alkalmas. Keressen fel szakrendelést.

Kérdés: 2014. április 20., 21:20; Megválaszolva: 2014. április 21., 18:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele