Vérzés a gyógyszertől?

Tisztelt Doktornő/ Úr! Körülbelül két hete kellemetlen(szagra, állagra)folyást észleltem, amivel hétfőn nőgyógyászhoz mentem. Klion D hüvelykúpot írt fel, 4 tablettát használtam el, azonban a mai napon, pénteken vérzésem volt. Kb. egy hét múlva kellene megjönnie. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása? Nem vagyok gyógyszerérzékeny, és körülbelül egy évvel ezelőtt már használtam Klion D-t, akkor nem jelentkezett ilyen probléma. Egyébként Rezia fogamzásgátlót szedek, pecsétes vérzésem nem szokott lenni. Mit tanácsol? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a menses zavar témában

Tisztelt Kérdező! Az egy napig tartó vérzéstől, amennyiben elmúlt, nem kell tartania. Nyugodtan szedheti tovább a fogamzásgátlót! Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. április 18., 15:58; Megválaszolva: 2014. április 21., 10:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet