Menjek orvoshoz vagy sem?

Tisztelt Válaszoló! Kérdésem az lenne, hogy 2014.02.21. napján volt menstruációm. A soron következő ciklus 3. napjától 5 napig Clostilbegyt szedtem orvosom tanácsára sikertelen teherbeesés miatt. Az ovuláció után 7. naptól pecsételő vérzés jelentkezett majd később pár csepp élénkebb színű is. A barnázás már 5. napja tart. Haspuffadást és mellfájdalmat is érzek. Indokolt elmennem orvoshoz, vagy várjam ki a végét? A teszt negatív, de még korai is a 24. ciklusnapon..Esetleg progeszteronhiány lehet?

Dr. Pétervári László válasza pecsételő vérzés témában

A leirtak lehetnek gyulladás vagy hormonhiány következményei.

Szakorvosi vizsgálat javasolt. A kezelés megkezdése miatt ne várjon.

Kérdés: 2014. március 17., 07:07; Megválaszolva: 2014. március 18., 11:12

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Menstruációs zavar
Tisztelt Dr. úr! A kérdésem az lenne önhöz hogy másfél éve szedem a Diadora fogamzasgatlot és volt három napom gyógyszer mellett hogy pecsét...
pecsétlés
Kedves webbeteg 1.5 éve szedek lindynette 20 fogamzásgátlót, és semmi problémám nem volt vele, viszont ma reggelre barnás foltok jelentek meg a...
folyamatos pecsételő vérzés
február 10-én jött meg a menszeszem, azóta nem múlott el teljesen.minden nap van vérzésem.nem sok de van.egyszer már az ősszel előfordult akkor azt...
Folyadék alapú cytologiai lelet
Irritált hüvely bemenet