Méhpolip eltávolítás

Tisztelt Doktornő/úr méhtest polipom van. Tüneteket is okoz, rendszertelen lett a havi vérzésem, több napig tart mint korábban, alhasi fájdalmaim vannak.Szükséges-e a polip eltávolítása vagy egyértelműen megállapítható ultrahang vizsgálattal, hogy a polip nem rosszindulatú? Köszönöm.

Dr. Csősz György válasza méhpolip témában

El kell távolítani mert daganat lehet belőle.

Kérdés: 2014. február 03., 17:47; Megválaszolva: 2014. február 04., 17:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhpolip eltávolítás után
Tisztelt Doktor Úr! Két hete volt egy endoszkópos méh polip eltávolításom. Azóta kis mennyiségű folyásom van, ami inkább barna, néha...
Ösztrogén
Kedves Doktornö! Úgy három hete kb. 3 napig tartó enyhe pecsételö vérzésem volt. 53 éves vagyok, 6 éve változó korban. Nögyógyászhoz...
Méhpolip eltávolítása - Kaparás...
Nőgyógyászati ultrahang vizsgálatot végeztek rajtam és találtak a méhnyálkahártyán egy polipot. Kétféle beavatkozási módot említettek:...
HPV fertőzés
Nemi szerv