• Méh és petefészek fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dokktorúr! 5 év után 2 hete hagytam abba a fogamzásgátló (Gracial) szedését, 3 napja görcsölő alhasi fájdalmaim vannak a méh és petefészkek tájékán, amely nyomásra fokozódik. Mi lehet az oka? A folyásom norális, nem vagyok felfázva, nincs lázam/hányingerem stb.2 hét múlvára kaptam időpontot nőgyógyásztól, de nagyon félek, hogy valami komolyabb a baj, és esetleg előbb el kéne mennem.Korábban volt petefészek cisztám, ami magától elmúlt... Azért nem erre gondoltok, mert az csak az egyik petefészekben volt. Lehet ez összefüggésben a gyógyszer abbahagyásával, és ha igen mit tegyek (várjam ki a két hetet vagy menjek fizetős ellátásra), mire számíthatok (ha előszőr megjön még erősebb fájdalmaim leszenk)?

        Dr. Petróczi István válasza a alhasi fájdalom témában

        Miért hagyta abba, szülni szeretne? Nyelve nem fehér? Mindent meg tud enni? Nincs hasmenése? Vizelési panasza? Javaslom, ne várjon, menjen el privát orvoshoz, de érzésem szerint nem női baj okozza a panaszait. Üdvözlettel: dr. Petróczi István


        Kérdés: 2014. január 27., 23:03; Megválaszolva: 2014. január 29., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.