Lehet terhes a barátnőm?

Jó napot kívánok! Az ügyben fordulok a szakorvosokhoz, hogy lehet-e terhes a barátnőm? Valamelyik nap észrevettem, hogy nagyon ideges és mint kiderült, vett terhességi tesztet, de ez volt két hónapon belül a 3. Rákérdeztem kell-e aggódnom, mire azt mondta, hogy nem érzi jól magát, hízott 3 kilót, megnőtt a hasa... Ám a tesztek negatív eredményt mutattak. Illetve a menstruációja is 28-29 naponta rendben megjön. Ő nagyon aggódik, és attól fél hogy azért hízott, mert várandós. Lehet, hogy jól érzi? Vagy ez csak puszta beképzelgés a részéről? Köszönöm a szakértői választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza hízás témában

Nőgyógyászati vizsgálat szükséges, keresse fel orvosát

Kérdés: 2014. január 06., 23:32; Megválaszolva: 2014. január 10., 12:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Két gyermeket szültem, és most...
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a kisfiam születése után hirtelen hízásnak indultam. A szoptatás ideje alatt tartottam...
Hormonzavar?
Elég összetett a problémám megpróbálom röviden összefoglalni. Kb. 15 évvel ezelőtt egy évig szedtem fogamzásgátlót, miután abbahagytam 1 évig...
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?