Duzzanat, gyulladás

Kedves Doktor Úr! A hét elején hólyaggyulladást állapítottak meg nálam amire Monural 3g granulátumot kaptam. A tüneteim múltával gombás fertőzésem lett amit Gynoxin 600mg-al és Canesten kenőcsel érzésem van a hüvelynél gondolom még mindig gombával küszködöm. Orvosom tanácsára Glicerines bóraxal kenegetem magam, a hámrétegem sérülésére Cikatridina kenőcsöt ajánlott. A kenőcs egyik összetevőjére (mandula) sajnos allergiás vagyok, így nem tudom alkalmazni helyette Neogranormont használok. Elkezdtem a jó bacikat Floragyn-nal visszatelepíteni. A kisajkaim mára duzzadtak lettek, mi okozhatta a duzzanatot? Illetve milyen kenőcsöt tudna ajánlani? Mivel tudnám enyhíteni a folyamatos égő érzést az is lehet, hogy még a hólyaggyulladásom nem szűnt meg? Köszönöm segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza duzzanat témában

Kedves Kérdező! Javasolom a Diflucan vagy Mycosist gyno 150 kapszulából szájon át egy hét szünettel 1-1 kapszula bevételét, ez sajnos receptre felirandó. Ha állandó parner van, egy kapszula neki is ajánlott. A Floragynt használja hosszú távon hetente kétszer, ha jól van, hetente egyszer akár évekig.

Kérdés: 2013. december 21., 19:54; Megválaszolva: 2013. december 23., 17:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Csikló és kis szeméremajak...
Pár napja alhasi fájdalmat tapasztaltam és egy kicsit a nemi szervem is fájt de csak a menstruációra gyanakodtam. Azonban egyik nap már csak a nemi...
Pattanások a nemi szerven
Tisztelt Doktor úr! Tegnap észrevettem, hogy egy nagy dudor van bal bőrredőn a szemérmemnél. Először azt hittem pattanás ezért kinyomtam. Utána...
Szűnni nem akaró hüvelyi duzzanat
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Másfél hónapja abbahagytam a milligest fogamzásgátló szedését. Ezután pár héttel egy hüvelycisztát találtam, melyet...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás