Endometriózis: lehet gyermekem?

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok és az első kisbabát szeretnénk. Voltam ultrahangon és az eredmény a következő lett.: Az ut. 7, 5*4*3 cm, afv-ben. Endom: 6 mm. J.ov.: 20 *19 mm. B.ov.: 29*21 mm. Azt szeretném kérdezni, hogy endometriózisom van? Lehet kisbabám az ultrahang alapján? Az ultrahangon az utolsó menstruációm első napjától számítva a hetedik napon voltam. Ha ez lényeges. A nőgyógyászhoz még nem mentem vissza az eredménnyel, mert nem igazán foglalkozott velem, ezért is kérdezem meg először önt. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Csősz György válasza ultrahang lelet témában

Teljesen negatív UH Ettől még bőven lehet terhes. A korától már nem annyira. Kicsit késésben van. 30 év fölött exponentialisan csokken az egyébként is teljesen egészséges hölgyek teherbeesési rátája. Ugyanakkor a létrejött terhességekben a fejlődési rendellenességek rátája viszont erőteljesen növekszik 35 felett. gyerünk!

Kérdés: 2013. november 04., 20:47; Megválaszolva: 2013. november 07., 19:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
pozitiv teszt de az ultrahang nem...
Tvs soran, uterus duplex látható. J.o uterus endometrium15mm b.o 8.3mm j.o ovariumban egy 43mm._es vékonyfalú, ehgyosztatú cystikus képlet látható...
Nőgyógyászati daganat
Tisztelt doktor Úr/Nő! Édesanyámnál egy hete derült fény a problémára.Lelete: Bv: R nagy ut sejthető magasra húzva mellette bal oldalt a...
echomentes terület
Kedves Doktor Úr! Tegnap műtöttek méhpolip gynújával. Abráziót és tükrözést végeztek. Polipot nem találtak, a nyálkahártya vastagsága a...
"MYOMA PROBLÉMA"
Tisztelt WEB-ORVOS! Kérem véleményezze az alábbi ultrahang leletet: Az uterus összességében 47x65x113 mm-es. Falában több különböző...
echomentes képlet
Tisztelt Doktor Úr! A problemám a következő lenne, a menstruációm január hónapban nem jelentkezett 10.-én. Azóta sem jött meg, több terhességi...