visszatérő hüvelyfertőzés

Tisztelt Doktor úr/Doktor Nő! Egy hete voltam nőgyásznál, aki egy kisebb gyulladást diagnosztizált ismét, ugyanis már egyszer kijött, ami kezelve lett klion D hüvelykúppal és mychosist gyno-val. Az alhasam néha szúr. Most ismét fehér, sűrű folyásom van és viszkető érzést érzek. Ismét felírta a doktor a klion D kúpot, és a szájon át szedhető tablettáját. előfordulhat, hogy a kezelés után ismét kijön? a páromat mivel tudnám kezelni? a klion semlegesíti a fogamzásgátló gyógyszert? Köszönettel, N.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a hüvelyfertőzés témában

Az alkalmazott kezelést ki kell egészíteni más szájon át szedhető készítménnyel is. A leírt gyógyszer gombás fertőzésre alkalmas. A partner kezelése is tanácsos ezen gyógyszerekkel. Ismételt szakvizsgálat javasolt.

Kérdés: 2013. szeptember 23., 18:39; Megválaszolva: 2013. szeptember 24., 22:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele