fájdalom a hüvelyben

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy éve vannak fájdalmaim a hüvely alsó részén, csak most tudtam orvoshoz menni. Először Canesten kúpot használtam, utána M-bórsavas kúpot kaptam. Ez elfogyott, de a fájdalom maradt. Szerencsére nem állandó, de elég sűrűn jelentkezik és hosszan tart, nehezen járok így. Az orvos azt mondta, menjek vissza ha majd valami panaszom van, de ez a panasz már akkor is fennállt, amikor ott jártam, nem reagált másképp. Mi lehet az ok, az égő, maró fájdalomra? Hova forduljak, hogy lehetőleg minél hamarabb eltalálják a baj okát? Szívesen kifizetek egy tenyésztést is, ha ez hamarabbi eredményre vezet. Egyúttal jelentkeznek húgyúti panaszok is, de a vizeletben nincsenek fehérvérsejtek, vér és genny.

Dr. Pétervári László válasza hüvely gyulladás témában

A hüvely gyulladásának kezelése látszik szükségesnek. Azonban ez helyi kezeléssel nem oldható meg, szájon át alkalmazott gyógyszeres kezelés szükséges.

Keressen fel szakorvost.

Kérdés: 2013. július 27., 20:28; Megválaszolva: 2013. július 28., 13:44

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Hüvelygyulladás és vérzés
Tisztelt Dr.Úr/Nő! Hüvelgyulladásra hajlamos vagyok, semmi tünetet nem észleltem, de nőgyógyászati Uh során ismét gyulladás volt látható....
Hogyan lehetséges a normál flóra...
Tisztelt Hölgyem/Uram! 14 hete szültem, melyet 5 hetes vérzés követett.Ennek hüvelygyulladás lett a következménye, mely azóta sem javul.Sárgás...
duzzadt hüvelybemenet
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Egy elég kínos porblémával fordulok Önhöz. Nagyjából 2 hete hüvely viszketést, túrós folyást, és égő...
Hüvelygomba menstruáció alatt
Tisztelt Weborvos! Pár napja a családommal elmentünk strandolni ahol elkaptam a hüvelygombát. Amikor hazajöttünk egy két napig semmi tünet nem...
Labor eredmény
Üdvözlöm! Az volna a kérdésem, ha a labor eredményében a Tisztás. fok: III, és megjegyzésben az áll: Bő vegyes baktérium flóra...