hüvelygomba

Tisztelt Doktok Úr/ Doktor Nő! Előző héten voltam nőgyógyásznál, aki hüvelygombát állapított meg nálam. 6 Micogal kúpot írt fel, ebből tegnap használtam el az utolsót és 4 db fluconazole-qpharma tablettát, ebből hetente egyet, négy héten keresztül, holnap fogom bevenni a másodikat. az orvosom azt mondta, hogy a barátomnak nem kell vizsgálatra mennie, használjon canesten krémet. mivel külföldön volt, ezért ma fogja elkezdeni a krém használatát. az lenne a kérdésem, hogy mennyi ideig kell használnia a canestent és lehet-e nemi életet élni a kezelés alatt? (fogamzásgátló tablettát szedek, nem használunk óvszert) válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygomba témában

Kedves Kérdező! Máris leget egtyüt lenni, ha egy mogyorónyi Canestet benyom a hüvely bejáratába. Ez még jól elkenődik önben és a partneren is. De hosszhú távra jót tenne a mielőbbi visszatelepítése a gyógyszerektől elousztult tejsav védő baktériumoknak, amit bármelyik recept nélül kapható hüvelyi probiotukummal érhet el. Olvassa el a használati utzasítást.

Kérdés: 2013. június 27., 15:22; Megválaszolva: 2013. június 28., 16:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés