Hogy lehet ez?

2 hónapja nem jön meg a havim.Csináltam szombat reggel egy tesztet és az első vonalat rendesen lehet látni a második pedig halvány.Nagyon görcsölök hirtelen jön a görcsölés és még menni is alig tudok lever a víz bele szúr a hátamba. sokszor van hányingerem és sokat eszek. Ez lehet terhesség vagy baj van? A teszt azt írta hogy terhességet és petefészek cisztát mutat ki. 4 hónappal ezelőtt volt petefészek cisztám.

Dr. Árki Ildikó válasza hasi görcs témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet baj is. (például méhen kívüli terhesség, petefészek ciszta csavarodás) Sürgősen nőgyógyászati vizsgálat szükséges! Hasi görcs, verejtékezés, (szédülés, gyengeség) = mentőhívás!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. június 25., 11:57; Megválaszolva: 2013. június 25., 14:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Megszűnhet a vérzés?
Goldlily mini spirálom van 4 hónapja. Most nagyon görcsölök, viszont a vérzésemnek most kellene megjönnie de csak ritka, pecsételő. Előfordulhat...
Meristin
A menyasszonyomnak menstruacio idejen nagyon eros alhasi fajdalmai vannak sajnos tobbnyire. Hogy a gorcsoket enyhitse Meristint szed, de sajnos a napi ajanlott...
Görcsök!
Kedves Doktor Ór /Nő! 6-7 hetes terhes vagyok és mátr az elejétől fogva sokat görcsöl a hasam főleg éjszakánként és alig tudok aludni. Az...
Hasi panaszok
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e esetleg megfázástól a menstruáció alatt erős hasi fájdalmam, de mindennap görcsölök már 6-dik napja és...
Hormonok kiértékelése