Mellnedv abnormális?

Tisztelt Dr Úr, Dr Nő! Biztos vagyok benne, hogy nem mindennapi kérdéssel fordulok Önhöz.Nagyon kellemetlen és kihat a kapcsolatomra. Párommal másfél éve vagyunk együtt és szeretkezéseinket feldobjuk néhány dologgal. A mellemről lenne szó.:) Cicimániás a párom, amit nagyon szeretek,...de adódott egy kellemetlen helyzet. A cicim kényeztetése közben erősebben lett masszírozva és hosszasabban a megszokottnál. A párom arra lett figyelmes, hogy nedv jön ki belőle/mindkettőből/ ami világosbarna, majd sötétebb/nem véres/ Őszerinte ennek fehér színűnek kellene lennie és kért, hogy nézessem meg. Azóta nem "cicizik", mert nem tudja, nem-e valami olyan összetételű testnedv, ami fertőző vagy káros lehet számára. A kérdésem, ez abnormális vagy természetes? Hozzáteszem szültem már egy kislányt. Beindultak a tejmirigyeim és még ezért sötét színű? Mind a két cicimből elő lehet varázsolni. Nagyon kényes a kérdés, nem is merek előjönni a nőgyógyásznál vele, bár lehet szükség lenne rá. Kérem próbáljon tanácsot adni, hogy mi lehet ez a folyamat? Dohányzom, heti egy dobozzal, nem tudom összefüggésben lehet-e kettő. Várom mielőbbi válaszát. Köszönöm Virág

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza emlőváladék témában

Emlő vizsgálata javasolt szakrendelésen.

Ultrahang, emlő röntgen végzése jöhet szóba.

Keressen fel emlő szakrendelést.

Kérdés: 2013. június 24., 19:22; Megválaszolva: 2013. június 25., 23:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
váladékozás
Tisztelt Doktor nő! A problémám a következő lenne a napokba a mellem fáj néha erősen néha kevésbé és észrevettem h átlátszó váladék jön...
Váladék a mellből
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Kb. 4 hete, két héttel a ciklusom előtt fedeztem fel, hogy nyomás hatására mindkét mellbimbómból sárgás /...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején