mit tehetek még?

Jó napot kívánok! 16 éves korom óta félévente egyszer-kétszer aztán egyre gyakrabban jelentkezett gombás fertőzés, tejsavas irrigálás, vagy canesten hatására elmúlt. 2006-ban mononucleosisom volt, nem ismerték fel, és nagy dózisban kaptam augmentint, máj irritációm lett, illetve erősebben előjött a gomba, de aztán elmúlt és kisebb-nagyobb szünetekkel előjött. 2012. májusa óta viszont szünet nélküli (! ) gombás folyásom van. A genoidos teszt szerint egyszer negatív egyszer pozitív volt 2012 őszén. 2012. júliusa óta diétázok, mind a mai napig, ahogy abbahagyom radikális romlás következik be.Novemberben, a 3 fázisú diéta végén prolaboros eredményem alapján nem volt candidám, ellenben a folyás (korábban túrós fehér, mára már hosszú fehér fonalak) maradt.Elmentem egy sokadik nőgyógyászhoz, aki csináltatott egy inzulinrezisztencia vizsgálatot, ami alapján inzulinrezisztenciám van, ám azt nem igazán vette figyelembe, hogy 2012. szept. óta nem fogyasztok csak nyírfacukrot. Aztán azt mondta, erre nincs gyógyszer, hanem a stressz miatt van, és menjek jógázni. Most (több mint 8 hónapja): alapvetően a diéta 2.fázisa szerint étkezem. Nincs cukor, élesztő, édes gyümölcsök, kukorica, alkohol és a 3 listából összeollózott tilalmak. Szedek a homeopátiás cseppeket, C vitamint és vasat mindennap, valamint omega 3-6 kapszulát, 2 hete pedig protexin-candid plust is.Sokat teázom, és igyekszem sokat inniMostanra elfogadtam, hogy valóban nem múlik ez a dolog. Ami aggasztó, hogy pontosan egy éve minden nap fehér fonalak jönnek belőlem és ez nem túlzás. A diéta hatására a hajhullás és az ekcéma elmút, a húgyhólyag fájdalom maradt. Kaptam már szájon át nagy dózisban (4 hónap): mycosist, dermyc, diflucan. - ezekre mára rezisztenssé váltam...beszedem és nem használ. Helyileg: canesten, dalacin, gynazol, klion-d 100, betadine, aloe vera gél, teafaolaj, cikatridina, gynoxin, gynophillus, lactofeel, vagilact. Azt hiszem ennyi. De jó kedvű vagyok, és próbálok pihenni, mozogni. Mit tehetek még? Fruzsina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza hüvelygomba témában

Kedves Kérdező,

Javaslom őrizze meg a jókedvét:) Próbálja tartani a diétát és kicsit elfeledkezni a betegségről. Aztán ha még fél év múlva is vannak tünetek álljon neki egy újabb részletes kivizsgálásnak.

Kérdés: 2013. június 19., 11:46; Megválaszolva: 2013. június 20., 22:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet