• Mellnövekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A bal mellem mostanában megnőtt és nagyon bekeményedett, olyan mintha egy nagy csomó lenne az egész mell. És ha megnyomom fáj. Mit tegyek? Köszönöm válaszát. B. Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a mell duzzanat témában

        Kedves B. Erika!
         
        Nem említette, hogy vajon szoptat-e? Ha igen, akkor forduljon szülész-nőgyógyászhoz, és mutassa meg neki.
        Ha nem szoptat, akkor sebészetre, emlőszakrendelésre menjen, mert mindenképpen szükséges lesz egy vizsgálat annak megállapítására, mi áll a háttérben.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens

        Kedves Erika!

        Amennyiben a mellfeszülés fájdalommal is jár, de pl. a terhesség lehetősége egyértelműen kizárható, akkor érdemes lenne megnézetnie magát orvossal, és javaslom, hogy emlő ultrahang vizsgálat is készüljön.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-24 08:48:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: