méhszájgyulladás

szép napot! az a problémám, hogy nov.30.án volt missed AB műtétem.azóta voltam januárban kontrolon, ott minden rendben volt.majd február, március végére már nagyon sürün barnáztam, föleg miután együtt voltunk a párommal.mivel baba projekt van, ez gáz volt.most voltam megint egy kontroll vizsgálaton, ahol kiderült hogy méhszáj gyulladásom van.kaptam rá 10 napos kúpot.kérdésem az lenne hogy ez mitöl alakulhatott ki? és hogy ez befolyásolja e a következö terhességemet.mert valahogy nem akar sikerülni.legelsöre nagyon hamar, 1 honap alatt terhes maradtam, most meg honapok óta nem.de ugye az elsö baba 8 hetesen elhalt.nem volt szivhangja.remélem nem lesz baj, és hamar terhes maradok ismét! mert nagyon szeretnénk.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vereczkey Attila válasza gyermekvállalás témában

Kedves Kérdező, tisztelt Hölgyem!

A gyulladás lehet csak ectopium, ami korábbi gyulladás következménye, ezek szoktak együttlét után vérzéseket okozni, ha a beavatkozást követő napokon túl lettek panaszai. Az előzmények, illetve a későbbiek tekintetében a missed abortionnak vélhetőleg nincsenek következményei, de ha újabb is előfordul, érdemes meddőségi szakemberhez fordulni.

Minden jót kívánok Önnek!

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2013. április 10., 16:14; Megválaszolva: 2013. április 25., 16:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
vállalhatunk-e gyermeket 50 felett
Én 32 éves vagyok, a nejem 52. Az elmúlt időben szóba került, hogyha még lehetséges akkor szeretne babát vállalni. Mivel nekem ő a legfontosabb, ha...
gyermekvállaás 35 év fölött?
Tisztelt Dr.Nő / Dr.Úr! Az volna a kérdésem, hogy mennyivel, hány %-ponttal nagyobb a kockázata születési és fejlődési rendellenességnek a...
Fájdalmas havivérzés -- terhesség
Kedves Doktornő! A következő lenne a kérdésem. Férjemmel gyermeket szeretnénk, de egyikünk sem fiatal (ő 50, én 39) . Nekem szabályos a...
Babat szeretnenk
Tisztelt Dr.Ur! Januar vegen abbahagytam a fogamzasgatlo szedeset, amit huzamosabb idon at szedtem (4ev, majd egy ev megszakitas, aztan ujbol ket evet...
I: diabétesz, pajzsmirigy...
Tisztelt Doktornő/Úr! Páromat a múlhéten endometrózissal műtötték. Egy cisztát távolítottak el amely kb 40x80 mm-es volt és a jobb oldali...