• Menstruácio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        van egy olyan gondom hogy 4 én megkellet volna jőnnie de sajnos nem jöt meg tegnap ellmentem orvoshoz és az ultrahang szerint sem vagyok terhes de 10e ota ilyen rozsaszines váladékot észlelek a hüvejbe az orvos tegnap azt mondta 29mm cisztám van ez lehetséges etől mert egy kicsit félek mert a lányomnál is cisztát állapitotak meg és 8 honapmulva szültem segiségét kőszőnőm válaszát mielőb várom mit tegyek

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A terhességet a terhességi teszt tökéletesen meg tudja mondani és persze a vélt esemény után 14 nappal már 100%-osan. Az ultrahang csak későbbi korú terhességet tud csak megállapítani. Nem értem, miért nem bíznak a nők a tesztben. A mai tesztek igen érzékenyek. A másik a ciszta és a vérzés. Azt ki kell vizsgálni, de persze lehet, hogy a ciszta és a rózsaszínes vérzés összefügg. Lehet, hogy el fog tűnni a ciszta és megjön a vérzés. Szerintem nem kell aggódni. Csak a teszt sokkal előbb ad információt!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-18 23:09:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés