terhesség

Üdvözlöm! 33-éves vagyok. Már szültem két gyermeket. Most is szeretnénk babát.Január 7-én hagytam abba a lindinette30 fogamzásgátlo tabletát, azóta alhasi fájdalmaim vannak, ez gondolom természetes.szeretném megkérdezni, hogyha most esnék hirtelen teherbe az nagy probléma lenne, tehát elvetélhetnék ilyen hamar?

Dr. Herman Tünde válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben a fg. tabletta után azonnal teherbe esik, nagy valószínűséggel a szervezet már felkészült a terhességre, nem lehet gond.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2013. január 15., 09:33 ;Megválaszolva: 2013. január 17., 21:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Szedhetem e a következő hatóanyagú...
2 étrendkiegészítőt szeretnék szedni. Kérdésem, hogy lehet e kismamaként illetve szoptatás alatt. -Az egyik étrendkiegészítő: fekete bodza és...
Terhesség