Mitől lehet ez?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy mióta elkezdtem a fogamzásgátlóm szedését (Gestomix 20) azóta a párommal történt együttlétek során és utána, csípő, égető érzést érzek, a hüvelyemben.Ezt az érzést a barátom is tapasztalja nem csak én. Az együttlét után ár percre el is múlik, és vizeléskor se máskor nem érzem ezt.Gondolom, ha nagy baj lenne, akkor mindig fent állna? November végén voltam nőgyógyásznál, akkor negatív lett az eredményem. Tanácsot szeretnék kérni, hogy ezt mi okozhatja. Gondoltunk arra, hogy ezt a fogamzásgátló váltja ki, ez mennyire lehetséges? Korábban is szedtem fogamzásgátlót (Lindynette 20) de nem volt ilyen problémánk.Ezt a gyógyszert egy hónapja szedem. Lenne még egy kérdésem;nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ez a két gyógyszer a Gestomix és a Lindynette ugyan az a hatóanyagú, nem különböznek sokban, ez igaz? Segítségét és a tanácsát előre is nagyon köszönöm.

Dr. Csősz György válasza fogamzásgátló témában

Ha elmúlik nem kell vele foglakozni. A tünetek azonban arra utalnak, hogy akár kis gomba is lehet. A fogamzásgátlót, ha jó nem szabad váltani.

Kérdés: 2012. december 28., 17:17 ;Megválaszolva: 2012. december 31., 15:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs zavar
Nuvaring használata több mint 4...
Cifrinol nászutas felfázásra
Fogamzásgátló melletti problémák
Kedves Doktorúr/nő! 20 éves lány vagyok és kb. 2 éve szedek fogamzásgátlót. Simycia fogamzásgátlót szedtem egészen egy hónappal ezelőttig...
fogamzásgátló váltás újra
Tisztelt Orvos Úr/Nő! Az a problémám lenne, hogy eddig Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedtem, amitől volt hogy émelygésem rosszulléteim voltak...