hüvely ferőzés

Évek óta nőgyógyászati problémákkal küszködök. A Kezdetekkor méhszájsebet diagnosztizált a kezelőorvosom, amit sajnos nem tudtunk eddig sem kúrálni. Orvos váltás történt., visszatérő hüvely fertőzést állapítottak meg, méhnyakrák szűrés jó ideje nem is volt. Egy csomó gyógyszer, antibiotikumok szedése, amibe már kicsit bele fáradtam. 7 éve ugyanaz a párom, és nem is volt senki más az életemben. Szexuális életünk nincs. Kérdésem az lenne hogy ennyi gyógyszer mellett hogyan lehetséges a gyermek vállalás? Kockázatos e? a babának nem lehet baja?

Dr. Herman Tünde válasza hüvely fertőzés témában

Kedves Kérdező!

A hüvelyi fertőzések pontos diagnosztikájához szükség van egy teljes körű, fertőző betegségekre terjedő, un. STD szűrésre. A korábban szedett antibiotikumok miatt nyugodtan vállalhat gyereket, csak a terhesség ideje alatt okozhatnak ezek problémát.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2012. december 18., 17:58 ;Megválaszolva: 2013. január 04., 17:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Irritált és sebes hüvely
Tisztelt Doktornő! Vélhetően egy régebbi (2 évvel ezelőtti) antibiotikumos kezelés hatására teljesen felborult a hüvelyflórám egyensúlya. Ennek...
Stphylococcus aireus
Jo napot! Megszeretném kérdezni hogy 2 fajta baktériumot találtak a hüvelyemben, batérium tenyészet labor által, az egyik a sterptococus agalaktiae a...
Nem tudom mit tegyek!
Kedves Doktornő! Kb. 3 hete észrevettem, hogy nagyon viszketek "odalent" (életemben először) . Bementem a patikába, és vettem egy Canesten Kombit...
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció