Nogyogyaszati

Jo napot! Junius 1en huvelyvaladekomban escherichia colit es ureaplasma urealyticumot talaltak. Augusztusban vettek cervix valadekot es ureaplasma negativ lett de valamert a doki a chlamydia trachomatist kerte kivizsgalasra (szerencsere negativ lett) .Kerdesen h.az escherichia colit vajon mert nem nezette mar meg? Januarban mehszajsebmutetre vagyok kiirva..csak nem ertem h.melyik tipusara...elektrodakkal lesz az tudom..ez a lezeres mutet lenne? Kockazatos? Elmehetek 1ul is? Mert masik varosban lesz a mutet.... Masik kerdesem pedig az lenne h.a jelenlegi paromnak volt a nyaron chlamydiaja...kezeltette magat, de az elmulik 1x kezeles utan? Most meg azt nem talaltak neki..de talaltak enterococcus faecalist es ureaplasma urealiticumot az ondojaban.Ezek terjedhetnek csokkal v.oralis szexxel? Valaszukat koszonom.

Dr. Szalóczy Péter válasza sexualis úton terjedő fertőzés témában

Kedves Kérdező! A coli egy gyenge kórokozó, báemilyen kezeléstól, antibiotikumtól elpusztul Kár, hogy partnere ureoplzma fertőzöttségét nem a maga ugyanilyen kezelésével egyidőben nkezelték, mweert így az oda vissza ping-pong fertőzésnek nevezettéllapopt létrejöhet. JÖVÖBEN MINDÍG MINDKETTENN ÜGYANAZZAL LEGYENEK KEZELVE, HISZEN A KÓROKOZÓK MINDÍG KÖZÖSEK. A szükséges méhszáj műtét egysszerű, nem fá, ne viseli meg, mehet egyedül. is.Elvégezhetó rádióhullém energiával.y hurok elektródával, de lehet lézeres is. Semmi kockázat, utazhat is. utána pohenés és 3 hét hézasélet tilalom legalább. A kórokozók orálisan nem terjednek. Ha gyorsan és tartósan rendet akar odalent, használjon hosszú távon hüvelyi probiotikumot, mint a Protexin Gynophylus. Olvassa el az útmutatót

Kérdés: 2012. december 11., 17:54; Megválaszolva: 2012. december 14., 19:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus