Lizi és KlionD

Kedves Dr.Úr! Sajnos nagyon megfáztam, légcsőhurut stb. Az orvos Aktil-Duot, Nasopax orrsprayt, Ambroxolt, Solmucol, Strepsilst irt. Mondanom sem kell, hogy fogamzásgátlót szedek, kiegészítő védekezéssel. Szedtem mindezek mellé Normafloert, de sajnos nem hatott. Csütörtökön megjött.De viszketett és égett a hüvelyem. Régen kaptam Mycosolon krémet azzal próbáltam enyhíteni. Azóta voltam orvosnál kaptam Klion-D kúpot. Több kérdésem is lenne, ha megengedi: 1, Ennyi gyógyszer után a hétfői fogamzásgátló már védett? (az aktuális levél első szeme) 2, Klion D-t hogyan kell alkalmazni? Napi 1? 3, A Klion gyengíti a fogamzásgátló hatását? (csak kúpot kaptam) Köszönöm nagyon: Lizi

Dr. Törő Bálint válasza hüvelyi panaszok témában

Kedves Lizi!

A sok kérdésre most sorban fogok válaszolni.

1. A kombinált hormontartalmú fogamzásgátló gyógyszerek folyamatos szedése a szünetek idejére is biztosítják a peteérés felfüggesztését.

A válaszom így az, hogy természetesen védett a hétfői fogamzásgátló.

2. A Klion D hüvelytablettát napi egyszer kell alkalmazni.

3. A Klion nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását.

Üdvözlettel:

Dr. Törő Bálint

Kérdés: 2012. december 11., 09:44; Megválaszolva: 2012. december 13., 13:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus