cytológia p3

Tisztelt Doktornő, Doktorúr! háro m gyerermekem, van harmadik éve viselek mirenát. Az elmúlt cytológia eredményeim: 2011 febr.: HPV gyanu, enyhe gyulladás Atypusos laphámsejtek (ASC) 2011 máj: enyhe gyulladás 2012 júl.: HPV gyanu, közepes gyulladás.enyhefokú intraepifhelialis laphám laesió (LSIL) , Atypusos laphám (AGO_NOS) 2012 aug.HPV tipizálás negatív 2012 okt: közepes gyulladás, nem maghatározhatóokból ASC US Az orvos azt mondta ha januárban nem javul műteni kell.Nem lehet ezt esetleg kúppal vagy valamivel kezelni.Nem lehet semmit tenni hogy elkerüljem a műtétet, csak várjak januárig.Legyensiíves segíteni mit tehetek a műtét elkerülése érdekében? köszönet: kata

Dr. Pétervári László válasza cytológia eltérés témában

Gyulladás ellenes kezelés után cytológia ismétlése tanácsos.Ez gyógyszeres kezelést igényel szájon át. A további attól függően, szükség esetén szövettani vizsgálat is szóba jön.

Kérdés: 2012. november 30., 08:15 ;Megválaszolva: 2012. december 02., 20:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...