Mikortól várható ismét megfelelő védelem? (Mercilon)

Tisztelt Doktor úr/nő! Pontosan 2. hónapja kezdtem el szedni a Mercilon fogamzásgátlót, amikor 2 napon is a fogamzásgátlóval egy időben Revalid kapszulát vettem be. Sajnos csak később olvastam utána, hogy minimum 2 óra eltéréssel lehetne őket bevenni. Mennyiben csökkenthette a Revalid a fogamzásgátló hatását? Valamint mikortól nyújt ismét védelmet a tabletta? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát!

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Egy alkalom nem befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát, ha a továbbiakban az előírásnak megfelelően szedi. A fogamzásgátló felszívódási idejét külön biztosítani szükséges.

Kérdés: 2012. november 29., 18:20; Megválaszolva: 2012. december 02., 20:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs zavar
Nuvaring használata több mint 4...
Cifrinol nászutas felfázásra
Fogamzásgátló melletti problémák
Kedves Doktorúr/nő! 20 éves lány vagyok és kb. 2 éve szedek fogamzásgátlót. Simycia fogamzásgátlót szedtem egészen egy hónappal ezelőttig...
fogamzásgátló váltás újra
Tisztelt Orvos Úr/Nő! Az a problémám lenne, hogy eddig Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedtem, amitől volt hogy émelygésem rosszulléteim voltak...