Mi lehet az oka?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Volt egy gombás megbetegedésem, melyre kaptam hüvelykúpot és Fluconazole-Q Pharma 150 mg-os gyógyszert. A kezelés után is úgy éreztem, hogy kissé még fenn állnak a tünetek, így visszamentem nőgyógyászhoz. Csináltak hüvelyváladék tenyésztést, ami negatív lett. Akkor mi lehet az oka, hogy még mindig érzem minimálisan a tüneteket és vas/fém szagúnak a hüvelyváladékomat? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hüvelygomba témában

Kedves Kérdező!

Lehet hüvely váladékozás negatív hüvelyváladék vizsgálat esetén is. A méhnyak csatornájában a hámsejtek akár pszichés hatásra is fokozottan váladékozhatnak.

A vas-fém szagot nem tudom értelmezni, mert a fémeknek nincs szaguk. Fémes ízről szoktunk beszélni. Ezt bizonyos gyógyszerek hatása okozhatja, de ez a szájban keletkezik.

Üdvözlettel:

Dr. Törő Bálint

Kérdés: 2012. november 27., 23:55; Megválaszolva: 2012. november 29., 11:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz