Menstruáció előtti barnázás

Kedves Doktor Úr! Az utóbbi 2 hónapban a menstruációm előtt 4 napig barnás folyásom volt, és ez után jött csak meg rendesen a menstruációm. A férjemmel szeretnénk már babát, de eddig még nem sikerült. (3 hónapja próbálkozunk) Voltam a nőgyógyászomnál, aki azt mondta, hogy ez természetes, nincs semmi gond, csak próbálkozzunk tovább. Ön szerint ez a barnázás akadályozhatja teherbeesésemet ill a beágyazódást? Esetleg keressek fel egy másik nőgyógyászt is, vagy csak túlreagálom a dolgot? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Ági

Dr. Somorjai Attila válasza barnás folyás menstruáció előtt témában

Kedves Kérdező!

Szerintem nyugodjon meg, főleg ha már kolléga is látta, bizonyosan nincsen komoly baj. Amennyiben nincs egyéb tünete, folyamatosan meglévő folyása (ami fertőzésre, méhszájsebre stb.) utal, akkor a normál ciklus részéhez hozzá tartozhat a barnás váladékozás is, tehát semmilyen káros hatása nincs a gyermekvállalásra nézve.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2012. november 24., 16:56 ;Megválaszolva: 2012. november 27., 06:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?
Immunológiai eredmény
Lelet értelmezés