széklet probléma

Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Széklet problémám márciusban kezdődött.reggel normál széklet, 1 óra elteltével lágyabb, 2 óra múlva híg, inkább hasmenéses.Voltam proctológián, mivel volt, hogy vért láttam a wc papíron.fizikális vizsgálattal rögösödött aranyereket diagnosztizáltak.Hasi uh-n voltam negatív lett.elmentem colonoszcopiára, flexura lineálisig sikerült felvezetni, igen nagy kaccsképződések miatt.Július végén irrigoszcopiát végeztek negatív eredménnyel.Ez idő alatt is volt, hogy nem volt semmi problémám, de most 4 napja újra reggel felkeléskor rögtön wc-re kell mennem, majd megiszom a szokásos kávémat, majd pont 1.5 óra elteltével újra mennem kell, nem formált, laza széklettel, de nem hasmenéses, nem véres, nem nyákos. A nap további részében általában már nem kell mennem, de székelési ingerem, főleg ha ezen "agyalok", rögtön van.Normális dolog ez? Foglalkozzak vele, vagy lehet, hogy ez most már így marad ez a széklelési szokás? Menjek még orvoshoz, vagy létező vizsgálatokat elvégezték? állhat súlyos betegség is a háttérben? Januárban szültem, a belgyógyász véleménye szerint elnyomodott terhesség alatt a bélrendszerem és ez áll a problémáim mögött.Létezhet ilyen? háromszor szültem, a másik két esetben nem volt ilyen gondom: Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Szigeti Nóra válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

Ha hasmenése jelentkezne ismét, forduljon gasztroenterológushoz. A probléma nem a szüléssel kapcsolatos.

Kérdés: 2012. november 22., 12:38; Megválaszolva: 2012. november 23., 15:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus