Méhszájseb

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kedden tudtam meg, hogy méhszáj sebem van. Januárra tudnak csak nekem időpontot adni a fagyasztásra. Most kaptam 6 napos hüvelykúpot. Az lenne a kérdésem, hogy nem késői-e ez a januári időpont? Itt arra gondolok, hogy romlik ez az "állapot". Valamint az lenne még a kérdésem, hogy ettől függetlenül nemi életet élhetek? Van amire jobban odafigyeljek? (nem csak a nemi életre gondolok, hanem vásároljak-e intim tusfürdőt, használjak mindennap tisztasági betétet? ) Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Herman Tünde válasza méhszájseb témában

Kedves Kérdező!

Ilyen gyorsan nem szokott romlani a méhszájsebek állapota. Nem tudom a pontos eredményt, de minden bizonnyal élhet nemi életet, a kúpokat használja el és ezt követően törekedjen a hüvely saját flórájának helyreállítására: bórsavas hüvelykúppal és lactobacillusokat tartalmazó hüvelytablettával.

Intim tusfürdőt is jó használni, nem kell tisztasági betétet használnia.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2012. november 21., 20:44 ;Megválaszolva: 2012. november 26., 18:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyi esélyem lehet a méhnyakrákra?...
Tisztelt Doktornő/Úr! A héten voltam rákszűrésen nőgyógyásznál. A doktornő azt mondta, hogy akkora méhszájsebem van, mintha szültem volna két...
Méhnyakrák is lehet?
Rákszűrés során kiderült, hogy gyulladt a méhszájam és eléggé vérzett a mintavételkor, mintavétel után. 2012-ben voltam csak szűrésen, és most...
méhszájseb
Üdvözlöm! 34 éves nő vagyok, 2009-ben szültem hüvelyi úton. Szülés előtt 1 évvel méhszájsebet állapított meg az orvosom, melyet akkor...
Évek óta méhszájsebem van...
Tisztelt doktornő/úr! Néhány éve méhszájsebem van. Tünete nálam, hogy kicsit bővebb folyásom van, de az sem állandóan, hanem rendszertelenül....
Mi, milyen tényezők okozhatják a...
Hétfőn voltunk együtt párommal, miután vérzést tapasztaltam. Mivel sajnos volt már méhszájseb gyanúm rohantam orvoshoz. Megállapította, hogy...