terhesség gyanuja

Tisztelt doktot Úr/nö! 21 éves vagyok a párommal lassan egy éve vagyunk együtt, nem védekezünk, szeretnénk egy kisbabát. Most olyan fordult elö, hogy már több mint 10 napja késik, eddig is késett de csak pár napot, de most a hasam is nagyobb mint volt, lehet róla szó, hogy már nem 4-5 hetes vagyok hanem több? (hallottam olyat, hogy elsö két hónapba megjön a menszesz aztán nem) A hasam alatt is duzzadt, nincsen terhességi tünetem (annyira) csak múltkor mikor megkellet volna jönni a menszesznek hányingerem volt.Néha sokat eszek. Lehetek terheses is? mikor érdemes tesztet csinálni? És melyik teszt a legbiztonságos? Kérem válaszoljon Köszönöm.

Dr. Csősz György válasza terhesség témában

Igen lehet akár terhes is Két hetes mensekimaradás után érdeemes először tesztet csinálni, de el is mehetne nőgyógyászhoz

Kérdés: 2012. november 19., 17:47; Megválaszolva: 2012. november 20., 16:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Szedhetem e a következő hatóanyagú...
2 étrendkiegészítőt szeretnék szedni. Kérdésem, hogy lehet e kismamaként illetve szoptatás alatt. -Az egyik étrendkiegészítő: fekete bodza és...
Terhesség