Nőgyószászat - Miért dagad meg és fáj a nemiszervem szeretkezés után?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van, hogy szeretkezés után megdagad a nemiszervem. Azonban nemcsak megdagad, hanem fáj is, és ég is. Nem mindig fordul elő. Van, hogy semmi ilyen problémám nincs szeretkezés után. Ha esetleg fontos az információ, csak a férjemmel élek nemi életet. Csak fogamzásgátlót szedek, melynek neve Jangee. Szeretkezés során nem használunk óvszert, illetve egyéb más terméket se. Előre is köszönöm segítségét!

Dr. Szalóczy Péter válasza fájdalmas nemi szerv témában

özz állapot van odalent, valószínűleg gomba, melynek a végleges helyretételére a következő menetrendet ajánlom: Irasson fel két kapszula Mikosyst Gyno 150 nevű gyógyszert, egyszerre ki-ki vegyen be egyet. Irasson 10 db. CNS nevű hüvelykúpot, tíz este helyezzen fel magasra egyet-egyet, vérző napok kihagyandók. A tíz kúp korszakában legalább kétszer legyenek együtt két óra múlva, ez a megolvadt kombinált gyógyanyaggal a partner legegyszerűbb alapos bekenése a visszaoltás elkerülésére. Ezek után a hüvelyből teljesen kiirtódott hasznos, védő tejsav baktériumokat kéne gyorsan visszatermteni, ezért vegyen Protexin Gynophylus hüvlyi probiotikum kúpot vagy kapszulát, a 14 darabból hatot folytatólag egymást követő este helyezze magasra fel, nyolcat heti kétszer még 4 héten át. Ha jól érzi végre magát, a probiotikumot vagy tejsavas öblögetést hetente kétszer hosszú távon folyttahatja, megéri.

Kérdés: 2012. november 18., 17:23; Megválaszolva: 2012. november 21., 10:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...