Termékenység

Tisztelt Szakértő! Október elején volt egy missed ab műtétem, mely után 34 napra megjött az első menzeszem. Nagyon szeretnék mihamarabb újra terhes lenni, az orvosom szerint karácsonyra már nem gond ha sikerül. Ami viszont érdekelne, hogy napi 30-40 perc torna, amiben néha van hasizom gyakorlat is, milyen befolyással van a peteérésre, illetve a megtermékenyülésre, beágyazódásra és a továbbiakra? Ajánlatos ilyen esetben ez a fajta mozgás, vagy inkább nem javasolt? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza termékenység témában

A mozgás, az egy jó "gyógyszer".

Természetesen művelhető és nem befolyásolja negatívan a peteérést, fogamzást, beágyazódást.

A terhesség korai szakában azonban a fizikai megterhelés lehet problémát okozó tényező.

Kérdés: 2012. november 17., 14:31; Megválaszolva: 2012. november 19., 15:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz