barnás váladék, rendszertelen menzesz

Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy párommal szeretnénk babát, eddig a hőmérős módszer alapján próbálkoztunk, és mindig amikor az szerint van oculációm akkor próbálkozunk rá 1-2 napra, mindig elkezdett egy picit szúrni, fájni az alhasam. De eddig még nem jött össze, mindig megjött a menzeszem bár nagyon rendszertelenül: 21, 19, 33 napra. A szúrás mit jelenthet? A másik kérdésem, hogy most is így volt, elvileg nov 2-án volt ovum, rá 2 napra újra szúrt meg fájt, az alhasam de semmi több, az elmúlt napokban (kb 3-4 napig) volt kisebb hányingerem. Néha van olyan érzésem mintha meg akarna jönni a menzesz. Tegnap éjjel pedig elkezdett egy nagyon enyhe 1-2 cseppes barna folyás jelentkezni. És ma sem akar abba maradni és ma már bővebb is. Ez mi lehet? Forduljak orvoshoz? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza rendellenes menstruáció témában

A leírtak alapján Önnek nincs peteérése.Ezért van a vérzési rendellenesség és a sikertelen fogamzás.

Forduljon szakorvoshoz, megfelelő kivizsgálás után

gyógyszeres kezelésre lesz szükség.

Kérdés: 2012. november 15., 15:17 ;Megválaszolva: 2012. november 17., 21:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Korai menzeszek sorban
Tisztelt Doktorok, 37 éves vagyok, gyerektelen, mostanában próbálkozunk párommal teherbeesni. Idén február elején voltam éves vizsgálaton és...
Küret utáni pecsételő vérzés
Tavaly december végén átestem egy egészségügyi kaparáson. Mert ugyanis előtte folytonos vérzésem volt több héten keresztül.. A műtő orvosom azt...
Fogamzásgátló utáni barnázás
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeptemberben abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését szüneteltetés gyanánt. Ezt körülbelül 7 évig szedtem...
Uh eredmény
Tisztel Doktornő! 2 hónap menzesz kimaradás után megjött nov.2-án, majd 2,5 hétre megint. Erős alhasi fájdalom, darabos, bővebb vérzés, bal láb...
Tabletta miatt lehet?