Terhes lehetek?

Tisztelt Dr. Úr/Nő! Fogamzásgátlót szedek fél éve. Mellette dohányzom (egy héten 1 doboz cigi) és túlsúlyos vagyok. (170 cm, 88 kg) . A fogamzásgátló szedése után kezdtem el nemi életet élni. Körülbelül 4 hónapja elkezdtek nőni a melleim, látszanak a növekedési csíkok, az erek, és a mellbimbóm néha érzékeny. Ha hozzáérek fáj és csikis. Most erős székrekedésem van. Fél éve 'hisztisebb' vagyok, az utóbbi 3 hónapban dührohamok jönnek rám és sokat sírok, de van olyan hogy ez pár napig-hétig nem jelentkezik. (Korábban már voltam pánikbeteg, és depressziós, akkor önakaratból meggyógyultam gyógyszerek nélkül.) . Hányingerem ritkán szokott lenni, de úgy gondolom a gyomrom miatt, mert a gyomorsavam sok szokott lenni. A barátommal úgy szoktunk együtt lenni a fogamzásgátló ellenére, hogy 1-2 percig óvszer nélkül, utána pedig óvszerrel védekezünk, az óvszer egyszer sem lyukadt ki. A menstruációm az utolsó tabletta bevétele utáni 4. napon szokott kezdődni, és 5 napig tart. Mindig ugyanúgy. A gyógyszer szedése előtt több hónapig ki szokott maradni. Így lehet hogy ezek a tünetek a terhesség jelei vagy megnyugodhatok?

Dr. Csősz György válasza terhesség témában

Nem valószínű hogy terhes, de azért pszichiátert keressen fel. A Pánikbetegségből nem lehet kezeklés nélkül kigyógyulni. Ha mégis akkor az csak hiszti volt.

Kérdés: 2012. november 15., 15:13 ;Megválaszolva: 2012. november 18., 11:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Szedhetem e a következő hatóanyagú...
2 étrendkiegészítőt szeretnék szedni. Kérdésem, hogy lehet e kismamaként illetve szoptatás alatt. -Az egyik étrendkiegészítő: fekete bodza és...
Terhesség