Norcolut szedése

Kedves Doktornő Szeptember 3 án jött meg utoljára az óta nem babát szeretnénk és ez miatt fölkerestem a nőgyógyászomat kivizsgált nem talált semmi problémát, csak annyit mondott, hogy lusta a méhem. De menstruálni még mindig nem menstruálok múlt hét csütörtök óta szedem a norcolut tablettát csak olyan problémám van vele hogy péntek óta időközönként tiszta víz leszek leizzadok és utána fázok és ez nem csak nappal jelentkezik hanem éjszaka is nem tudom mitől lehet vagy mit csináljak elvileg még 4 napig szednem kellene napi 2 szemet és reménykedünk benne, hogy utána megjön és elmúlnak ezek a tünetek csak az a baj hogy éjszaka is van, és nem tudok aludni tőle mert nem csak tiszta víz leszek, hanem olyankor szédelgek is. Az orvosom azt mondta, hogy ha megjön, akkor a 2.nap kezdek el egy másik gyógyszerét és 10-13 nap múlva hívjam, mert akkor kellene lenni peteérésemnek. Kérem segítsen.

Dr. Pétervári László válasza hormonkezelés mellékhatásai témában

Terhességet kizárása után az alkalamazott készítmény, sárgatest hormon szedése után meg kell jönnie a menstruációnak.

A másik készítmény nem tudom mi, de feltehetőleg a peteérés elősegítését szolgálja. A menstruáció 3.napján kell elkezdeni.

Így rendeződni fog a menstruáció, a fogamzás lehetősége.

Kérdés: 2012. november 13., 15:02 ;Megválaszolva: 2012. november 15., 21:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...