Lehetek e terhes?

Tisztelt weborvos! 2 levél Rigevidon fogamzásgátló tabletta után a barátommal nem védekeztünk most tartok a 7 napos szünetnél az első levél után ilyenkor már megjött most már a negyedik napnál tartok de még nincs semmi jele hogy megjönne lehetek terhes? És ha nem vagyok az és mégis megjön akkor azt hallottam hogy menzesz után magas a peteérés vagy hogy mondjam akkor is véd a tabletta akkor se lehetek majd az?

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Az alkalmazott készítmény helyet tanácsos alacsonyabb és korszerűbb összetevőket tartalmazó készítményt szednie. Az előírt alkalmazás szerint szedett fogamzásgátló a tablettamentes szünetben is védettséget biztosít.

Terhesség kizárására végezzen terhességi tesztet, forduljon szakorvoshoz.

Kérdés: 2012. november 13., 13:56; Megválaszolva: 2012. november 15., 21:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Szedhetem e a következő hatóanyagú...
2 étrendkiegészítőt szeretnék szedni. Kérdésem, hogy lehet e kismamaként illetve szoptatás alatt. -Az egyik étrendkiegészítő: fekete bodza és...
Terhesség