meddosegi kozpont

Tisztelt Doktotno (Ur)! 44eves vagyok a parommal babat szeretnenk, de nem sikerult nekem van mar 3 gyermekem, tobb ev probalkozas utan tavaj mar a nogyogyasz azt mondta hogy nem tud mit csinalni hormon sor volt pajzsmirigy alul mukodesem van szedtem klostibegit tablettat de a pajzsmirigy ertek az egekbe szokott tole akkor mondta a meddosegi kozpontot, nem mentem most januarra van idopontom mire szamithatok milyen esellyel vagy inszem lesz vagy lombik milyen vizsgalatok lesznek, parom sperma vizsgalata most lesz. Rakszurest es ultrahangot csinalnak nalam de ezt a sajat nogyogyaszom. Lehet esely meg babara? Koszonom a valaszat!

Dr. Vereczkey Attila válasza meddőség témában

Kedves Kérdező!

44 évesen a spontán teherbeesés esélye már nem túl magas. Ha ez mellé endokrinológiai elváltozás is társul, szinte biztos, hogy szükség lesz valamilyen segítségre a sikeres várandóság eléréséhez. Ebben az életkorban már nagyobb eséllyel lesz kóros kromoszóma számú – és ezáltal életképtelen vagy beteg az embrió. Ennek kiszűrésére már hazánkban is elérhető a beültetés előtti genetikai szűrés.

Azt, hogy milyen asszisztált reprodukciós technika lesz Önöknek a legideálisabb, csak részletes kivizsgálás után határozható meg.

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. november 12., 22:02; Megválaszolva: 2012. november 23., 12:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Babavárási nehézségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt