Nogyogyaszat

Tisztelt DoktorUr. Januarban eltavolitottak a ball petefeszkem aminek a szovettanja bourduline tumort jelzett..aztan oktober 4. En a jobb petefeszkem is es ismet bourduline tumor mutatkozott..az onkoteam dontes a kemoterapia ellen dontott..majd hormon jezelés lesz..ami aggaszt hogy mar tobb alkalommal fordult elo hogy ha furdok a vizben es kiszallok felveszek alsonemüt és kijön a viz..tiszta viz az alsonemüm.Ez baj? Sulyos?

† Dr. Szalóczy Péter válasza petefészek műtét után témában

Kedves Kérdező! Petefészek tumora semmi kaocsolatban nincs a vizesedő fehérneművel. Ha öszinte vagyok, magam sem tudom elképzelni, hogy hogyan nedvesedik a fehérneműje. A hüvelybe bekerülhet a fürdővíz, ami kiegyenesedéskor esetleg késve kicsurogva okozhatja a leírt jelenséget, de a kismedencében tanyázó petefészek elváltozása semmi kapcsolattal nincs ehhez.

Kérdés: 2012. november 08., 17:16; Megválaszolva: 2012. november 10., 22:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...