Kistesókára vágyva!

Tisztelt Doktor Úr! 6éves kisfiúnk elsőre megfogant egészséges, kistesóka 1éve múlt várat magára.Röviden: Vizsgálataink Hormon panel, IR, Std, Férj vizsgálata rendben. Aug-ban Hsg kontr.anyag rtg vizsgálatom bal oldalt pici bibi volt nyomással átjutott a hasüregbe a folyadék petevezetőim vékonyak garcilisak. Azóta csak a gondok nehéz napok. Mensesem 22.napra jött kétszer első menses 5-6mapig ömölve híg piros nyálk.h darabos vérzéssel./elnézést) akkor nem tudtam vissza menni uh-ra mert még ciklus 14.napjáig vérezgettem.2vérzés is ömölve jött 6-7napig Uh ciklus 12.napján endom: 10mm, Jobb o-ban 5cm sima ciszta, Bal o: Üres.CA125: 20, 4U/ml.Ciklus 32.napján endom: 15mm Jobb.o ciszta felszívódott.Bal o-ban: 3cm sima ciszta fejlődött.Görcsölgettem tarkóm fájt. Mensem mindig pontos panasz mentes volt a Hsg előtt.Ciklus 42.napján jött menses ömölve 6.napja gyenge, erőtlen vagyok szédelgek. Alig várom menses elmúltával Uh-ra menjek. Aggódunk hogy valami nem jó történhetett oda bent. Az érthető hogy nincs minden hónapban tüsző-k érés peteérés, de ha van tüsző-k peteérés akkor cisztává fejlődnek? Mi lehet a gond? Hónapról hónapra szép nyálkh.fejlődik és tüsző-k. A hsg vizsgálat előtt májusban PCT vizsgálatunk pozitív lett. A Meddőségi osztály nem vállalja az inszeminációt a vékony petevezetők miatt ez laparoszkópiával javítható orvosolható? mert félő a méhen kívüli terhesség veszélye ezt a választ kaptuk.Várjunk! Miért mire spontán várandósságban reménykedve? Merre tovább?! Köszönöm válaszát.Tisztelettel: Édesanya: VillZsu

Dr. Vereczkey Attila válasza meddőség témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján alaposabb kivizsgálás javasolt, majd az eredmények birtokában döntés az Önök számára legideálisabb technika megválasztásáról.

Sajnos, fórumon keresztül nem lehet szakszerű diagnózist felállítani, sem terápiát meghatározni.

Minden jót kívánok Önnek!

üdvözlettel,

dr. Vereczkey Attila

Kérdés: 2012. november 02., 03:36; Megválaszolva: 2012. november 14., 16:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Babavárási nehézségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt