Tünetek jelenthetik e mást?

Kifejteném a kérdésem lényegét.. Múlt héten megfáztam, belázasodtam, volt orrfolyásom, aztán fájt a gyomrom, nem bírtam enni, a szám pedig savas volt, később a fejfájás megszűnt, de a savasság maradt továbbra is... Sok folyadékot iszom, mert a gyomrom szinte jelez, hogy szomjas vagyok. A menstruációm előtt állok, és a szokásos jelek mutatkoznak. Csak kissé megijedtem mert nem vettem be a fogamzásgátlót, bár még előváladék nem volt, és úgy hatolt be, de nem történt meg, a végső dolog.. Szóval ezek utalhatnak terhességre?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves kérdező! Néha jókedvre derítenek, néha bosszantanak a csacska kérdések. Az Öné is ilyen. Nem, nem nem! Nem tünetei egy megfogant állapotak a felsororltak. Gyomorpanaszai, ha továbbra is fennállnának belgyógyászt igényelnek. Mire válaszom megkapja, lehet hogy már megjött a vézése is. Csak nem értem, miért nem használ egy korszrű, kis dózisú hormonális fogamzásgátlót, hogy zavartalan, nyugtalanságmengtes együttléteik legyenek.

Kérdés: 2012. október 29., 17:33; Megválaszolva: 2012. október 31., 10:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség