Hüvelyi gombás fertőzés

Orvosom hüvelyi gombás fertőzést állapított meg. Flukonazolt írt fel, plusz pimafucort kenőcsöt és vagilact hüvelytablettát.Kérdésem, hogy mitrális prollapszus esetén (naponta vannak nekem és partneremnek is szivritmus problémáink) szedhető-e a flukonazole? A leírásban szabálytalan szivritmus esetén fokozatos elővigyázatosságot ír. Mennyire kell tartani ettől a mellékhatástól? Másik kérdés, - úgy tűnik, uszodai látogatástól kaptam a fertőzést - van-e a jövőben mód a megelőzésre, esetleg valamilyen kenőccsel uszoda előtt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza hüvelygomba témában

A mitralis prolapsust nem befolyásolja a flukonazole.

A megelőzésére rendelkezésre állnak recept nélkül is kapható hüvely normális élővilágának visszaállítását segítő gélek.

Kérdés: 2012. október 26., 20:45; Megválaszolva: 2012. október 28., 22:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...