laparoscopia

Tisztelt Doktor úr! Előre láthatóan novemberben lesz egy laparoscopiam petefészekcysta eltávolítás. Kérdésem az lenne, hogy tényleg fontos abbahagynom a fogamzásgátló szedését, ha igen miért? Volt már régebben is ilyen műtétem és akkor nem mondták, hogy abba kell hagyni, nem volt semmi probléma.Válaszát megköszönve, tisztelettel.

Dr. Pétervári László válasza petefészek ciszta témában

Tervezett műtét előtt négy héttel már nem javasolt a fogamzásgátló szedése a trombózis készség fokozódása miatt.

Kérdés: 2012. október 25., 15:11; Megválaszolva: 2012. október 26., 21:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Cysta?
T.Doktor Úr! CT vizsgálat alacsony denzitású képletet mutatott a petefészkemben 18 mm ,ami már tavaly is ott volt.virgo vagyok hogyan tudják...
Tumor marker
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 50 éves vagyok két éve nincs mensesem , de állandó petefészek cystaim voltak. Most a cytologiai eredményem P2 , a jobb...
Petefészek ciszta
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nemrégiben hasiultrahangon ,a jobb petefészekben egy 40×28mm-es vékony falú vékony septumokat is tartalmazó cystosus képlet...
Rosszindulatú petefészekciszta?
Tisztelt Doktor úr! Hasi és kismedence CT-n a bal petefészkemben találtak egy 36x31 mm átmérőjű magasabb denzitású sűrű bennékű cisztát. Ez mi...
Csokoládéciszta
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Pár hónappal ezelőtt hüvelyi ultrahang és azt követő MR-vizsgálat 45*50 mm-es cisztát diagnosztizált a jobb...