Lehetek terhes?

Tisztelt Doktor Úr! A következőkkel fordulok Önhöz! Augusztusban abbahagytam a foggátló szedését, mert szünetet akartam tartani. Augusztusban és szeptemberben is rendes ciklusom következett (29 napos) , de szeptemberben már volt jel a peteérésre. (tojásfehérje szerű váladék, rózsaszínes nyák stb.) Amióta nem szedek gyógyszert megszakítással védekezünk de egyszer előfordult hogy nem sikerült a páromnak időben kapcsolnia, és a hüvelyembe ejakulált. Sajnos nem emlékszem ez pontosan mikor történt mert azóta többször is voltunk együtt. Október elején az előző menzeszem után egy héttel volt rózsaszínes, barnás váladékom, majd fehér, krémes nyákká alakult, és azóta is az van. Jövőhétre várom a menzeszem, de több mint egy hete érdekes tüneteim vannak. Eddig ennyire erős pre-menstruációs bántalmaim nem voltak, ha ezek azok: Idegen érzés az alhasban, mintha nem az enyém volna, és mintha izomláz lenne a méhemben. Szurkáló, tompa görcsöket érzek az alhasamban, és átsugárzik a hüvelyembe. Sűrű vizelési ingereim vannak, de ha kimegyek nem mindig birok pisilni. Állandóan álmos és nyomott vagyok, és néha olyan érzésem van hogy mindjárt elájulok. A legkellemetlenebb a puffadás, és a szélgörcs amivel küszködök kb 5 napja, előtte szinte soha semmitől nem fújódtam fel. A mellbimbóm is érzékeny. Terhességi tesztet még úgy tudom nem érdemes készíteni, de szeretném a véleményét kérni, hogy ezek a tünetek lehetnek-e terhességi tünetek. Köszönöm válaszát. Tisztelettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Ezek a tünetek lehetnek a terhesség tünetei.

Terhességi teszt végzése javasolt, szükség esetén

nőgyógyászati szakvizsgálat.

Kérdés: 2012. október 19., 12:45; Megválaszolva: 2012. október 23., 21:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség