Mennyi időt kell várnom?

Kedves Doktor Úr/Nő! 2012-10-15-én voltam missed ab.-on Elhalt terhesség a 8. héten./jelenleg semmi tünetem nincs/ Van egy 30 mm-es myomám és az orvos azt monda ez miatt halt el a terhesség, mert nem volt vérellátása a babának, mert a közvetlen közelében tapadt meg.Közölte előbb ezt a myomát meg kell műteni és utána próbálkozhatunk a babával megint Azt is mondta ezt a műtétet hüvelyen keresztül is lehet végezni..Kérdésem, leghamarabb mikor mehetek a myoma műtétre? Más megoldás van-e? Köszönettel Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza gyermektervezés témában

Kedves Ildikó! A myoma ebben a méretben nem feltéltlen ellenjavallata a terhességnek, kár hogy a lepény éppen ott tapadt. Terhessége után hat héttel operálható, de nem hüvelyen át kéne, hanem ha lehet, hasi laparoszkópiával. Nem tudom, orvosa, vagy háttér intézménye jártas-e ilyen technikában, esetleg keressen ilyen intézményt.

Kérdés: 2012. október 18., 10:53; Megválaszolva: 2012. október 19., 11:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhsüllyedés
Tisztelt Szakértő! Férjemmel már nagyon szeretnénk még egy kisbabát. Az elmúlt napokban azonban találtam valami aggasztót. Azonnal felhívtam a...
gyerek vállalás
Tisztelt Doktor Úr. 41 éves vagyok van kettő gyerekem az elsőt korai méhlepénylevállás miatt császármetszésel született második gyerekem spontán...
Barnázás mellett is lehetek terhes?
Doktor úr! A párommal kisbabát tervezünk és 10 hónapja abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedeset.Ket hónapja próbálkozunk, a ciklusom 30...
Gyermek vállalás kockázati
Tisztelt Doktornő/Úr! 31 éves vagyok, 9 éves korom óta 1-es tipusú cukorbeteg vagyok és emeltt pajzsmirigy alulműködéssel is küzködöm....
Missed ab, szövettan