Babatervezés

Tisztelt Doktornö! 2005-ben pajzsmirigy-tulmüködést állapitottak meg nálam.Elöször Methotyrint, majd Propicylt szedtem, szedek.6 honapja kiderült, hogy autoimmun pajzsmirigy gyulladásom is van.TSH eredményeim jok.36 éves vagyok, babát szeretnénk.Egy sikertelen IVF-on már tul vagyok (2010.)Szeretném megkérdezni milyen esélyeim vannak a terhességre? Probálkozhatnánk a következö IVF-val? Elöre is nagyon szépen köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza meddőség témában

Ha a pajzsmirigy hormon vizsgálat rendben van akkor jó az esély a terhességre, a gyermek vállalásra.

A peteérés hormon progeszteron vizsgálat javasolt a 21-23. ciklus napon.Ha az is rendben van akkor a beavatkozás nélküli terhességre is jó esély van

Ha nincs gyógyszeres kezelés szükséges.Kellő vizsgálat után egyéb kezelési lehetőségek vannak.

Kérdés: 2012. október 14., 13:18; Megválaszolva: 2012. október 15., 23:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt
meddőség
A hormoneredmények alapján két orvos is mondta, hogy korai petefészek kimerülésem van. A családomban és a rokonságban nincs olyan 35 év feletti nő...