Baba vagy sem

Tisztelt Doktornő! A probléma az volna, hogy 6 napja meg kellett volna jönnie a mensesnek.Csináltam tesztet, de a az negatív lett. Egyébként június végén hagytam abba a tablettát, azóta próbálkozunk. Eddig megjött 1-2 nap különbséggel, de ennyit sosem késett még. Még mindig a tabletta zavarna be, vagy túl korán teszteltem? Nem érzek semmit, mely szerint terhes volnék (menses szerű hasfájás, mellfeszülés...., semmit) , de lehet ez is még korai lenne. Mikor lenne érdemes új tesztet csinálnom? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező. A korábbi tablettás korszak nem zavaró. Ma már lombik program bevezetésére a biztosabb ovuláció elérésére 3 hónapig fogamzásgátlót szedetünk, mert utána az első ciklusokban jobb az ovuláció gyakoriság. Ez önnél is szerepet játszhat, könnyebb teherbe esni. De hat nap késéssel, első reggeli vizeletből végzett teszt tévedhetetlen. Végezzen el mégegy tesztet ezek szerint, ha negatív és továbbra sincs vérzése, hüvelyi ultrahangos vizsgálat vagy vérből végzett hormntükör vizsgálat választ ad a késedelem legtöbbször jelentéktelen okára, mely könnyen korrigálható.

Kérdés: 2012. október 09., 16:06; Megválaszolva: 2012. október 11., 13:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség