óvszer probléma!

hello..nekem lenne egy kis sexuális problémám..pontosabban nem nekem, hanem a páromnak..ö egy 18 éves lány..és hát..az lenne a gond. hogy sex közben az ovszer elkezdi égetni, és csipni egy pár perc után..az elején semmi gond nincs.kellöen nedves..régebben nem voltak ilyen gondok...az elmult hónapokban jelentkezett ez a helyzet..és néha kiszárad a hüvelye, de viszont néha nedves marad és akkor is jelentkeznek ezek a tünetek.kérem ha lehet minnél elöbb tanácsot adni..további szép napot.

Dr. Szalóczy Péter válasza óvszerprobléma témában

Kedves Kérdező! Tisztázni kel, hogy nincs-e egy csendes hüvelyi gombás vagy baktériumos fertőzése a partnerének, mert ez érzékenységet és szárazságérzetet is jelenthet. Ha átmenetileg recept nékül kapható Dermolin gélt vesz egy tubussal, ez szilikon tartalmával megoldja a szárazság kérdést és kíméli a hüvelyhámot. Érdemes lenne a legjobb hüvelyállapot fenntertására hetente 2-3 szor hüvelyi probiotikum kúpot használni, hogy a kívánatos tejsav védő baktériumok sáma növekedjen.De mindez csak akkor ad hosszú távra jó eredményt, ha a fertőzés jelnléte kizásható.

Kérdés: 2012. október 07., 23:44; Megválaszolva: 2012. október 11., 12:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció időtartama
Hüvelykúp után nemi élet
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő, 5 hónapja próbálkozunk a babával, de sajnos nem akar összejönni. Én 35 éves vagyok, nem voltam még terhes. A menstruációm...
Daganatos vagyok?!
Előzmény: 8 éve, hogy a menstruációm elmaradt, évente kontrollra jártam. Ez év januárjában nem nagy mennyiségű, de vérzés jelentkezett....
Rákszűrési letel értelmezése
Tisztelt Doktornő! . Én érdeklődtem, hogy P3-nak számít e az ASCUS, nem neoplasztikus elváltozások, metaplasia, HPV negatív tartalmú rákszűrésem....